Lövlundsvägen 25 C - Nynäshamn

Stilren 2:a med en trevlig planlösning

Välkommen till en välplanerad och trevlig 2:a i populär HSB förening. Ljus och rymlig lägenhet med fönster i två väderstreck. Stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Helkaklat badrum med golvvärme.
Nymålad 2017.

 
INTERIÖR
Antal rum 2 rum varav 1 sovrum + Kök
Boarea + Biarea 50 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning allmänt Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och TV-möbler samt bokhyllor, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Utgång till inglasad balkong.

I hallen finns en klädkammare med goda förvarings- och avhängningsmöjligheter.

Balkongen är i bästa solläge. Den optimala platsen att njuta utav en iskall lemonad när sommarsolen står högt på himlen. Så bjud in vännerna, korka upp champagnen och njut. Bättre första boende kan man inte hitta.
Kök Köket är väl tilltaget i storlek och rymmer både gott om förvaring samt matplats för 4-6 personer. Här finns all maskinell utrustning du behöver så som fläkt, ugn, spis, samt kyl/frys.
Badrum Badrummet är nyrenoverad (2017) och helkaklat, med klinkergolv, golvvärme, handdukstork. Givetvis hittar ni även här infällda spotlight i taket.
Tvättrum Finns tvättstuga och källare .
 
LÄGENHET
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 3
Ekonomi
Begärt pris: 1 395 000 kr eller högstbju
Avgift: 5 031 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV
Andel i föreningen: 5.311%
Andel av årsavgift: 5,311 %
Driftskostnad 6 360 kr/år
Driftskostnad, varav
El: 5 400 kr  
Försäkring: 960 kr
Tillträde 2018-01-15
Allmänt Trevligt grönskande område ca 300 meter från centrum.
Nätbolag: Nynäshamn Energy AB
Elleverantör: Kraftingen Nät AB

Om området
Lugnt område med stor innergård och det är nära till både tåg och buss. Det här är en lägenhet och ett område som man trivs i!

Kommunal och kommersiell service
I Nynäshamn finns många av småstadens fördelar med närhet till allt. Här bor man mitt i centrum nära butiker, restauranger, bank, post, bibliotek med konsthall, pendeltågsstationen och övrig service. På gångavstånd finns även apotek, Nynäshamns sjukhus, med bra vårdcentral och folktandvård.

Kommunikation
Fin dubbel filig motorväg till Stockholm

Skolor och Barnomsorg
Viaskolan F-9, Gröndalsskolan F-9.


Övrigt
Lugn småstadskänsla en halvtimme från city
Upplev natur, fantastisk skärgård och havsutsikt

Vad är det som lockar personer att flytta till Nynäshamn?

Det är nog flera saker! Framför allt möjligheterna till ett rikt friluftsliv med djur, natur och havet, samtidigt som man har närheten till Stockholm. Det är ett lugnare tempo här i Nynäshamn, det är inte så stressigt som en större stad kan vara. Dessutom är det en sommaridyll; Nynäshamn fick utmärkelsen Årets Båtkommun 2010. Här trivs kreativa personer, musiker, konstnärer och keramiker. Vi har även en trevlig kulturskola med musik, teater och mycket annat.

Vilka är det som flyttar hit?

Det är ofta familjer från andra delar av landet som flyttar till Nynäshamn. Många som vill komma tillbaka till nära och kära återvänder hit efter några år på annan ort. Framför allt är det nog de som söker tryggheten i en liten stad som flyttar hit. Det kan vara allt från barnfamiljer till blivande föräldrar som söker hus med trädgård och närhet till dagis och skolor. Även äldre par som vill ha närmare till barn och barnbarn flyttar till Nynäshamn. En annan grupp är de som vill ha ett boende på fastlandet och har fritidshus på Gotland. Det är smidigt att bo nära Destination Gotland och samtidigt ha buss och pendel till Stockholm.

Hur ser området ut?

Nynäshamn är en stor kommun sett till ytan. Vi har gott om natur och det går att hitta egna små smultronställen här, till exempel bad från klippor, strövområden och platser att plocka svamp på. Oavsett om du söker egen tid eller sällskap med andra finns gott om möjligheter: Nickstabadet med hopptorn, rutschkana, minigolf och camping; Rangsta brygga; Grindsjön eller Muskan. Här kan du bada från strand eller klippor, i havet eller insjö. Om du känner för en lugn promenad med hunden eller att jogga, kan du göra det i något av de fina promenadstråken eller upplysta motionsspåren.

Vilka är fördelarna med att bo här?

Det är framför allt livskvaliteten; det är fortfarande relativt billigt att köpa sin bostad i Nynäshamn. Här får du helt enkelt det bästa av två världar: närheten till Stockholm men att ha bostaden i en lugn småstad. För den idrottsintresserade finns flera fördelar, med ett stort utbud av aktiviteter och relativt lätt att få tider och plats.
 
BYGGNAD
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Fjärrvärme
Energideklaration
Utfärdad den 18 december 2008
Energiprestanda: 209 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
 
FÖRENING
Namn HSB Brf Framåt i Nynäshamn
Information Brf Framåt i Nynäshamn är en trevlig bostadsrättsförening med grön och lummig trädgård i närheten av Nynäshamns centrumkärna. Föreningen består av totalt 21 lägenheter varav 6 stycken är fördelade på 2 rok och de resterande 15 lägenheterna 1 rok. Här bor man med gångavstånd till flera välsorterade matvarubutiker och Nynäshamns centrum med ett varierat utbud av caféer och shopping. Gästhamnen erbjuder fina restauranger och fiskrökeri. Styrelsen har påbörjat planering för kommande dräneringsarbete. 2008 Renoverat fasad och balkonger. 1992 genomfördes fönsterbyte och stambyte.
 
ÖVRIGT
VISNING
För visning kontakta säljaren Eva Perez

Tel: 0724213110
 
VÄGBESKRIVNING
Ungefär 200 m till havet