Olshammarsgatan 73 - Hagsätra

Välplanerad 2:a med balkong och utsikt mot grönområde

Mycket välplanerad 2:a med gott om förvaring, klädkammare och 2 källarutrymmen. Fönster i två väderstreck utan insyn och med blick ut i det gröna. Från balkongen ser man ut mot naturområdet direkt utanför. Goda kommunikationer och nära till buss, T-bana och Hagsätra centrum. En lägenhet med potential.

 
INTERIÖR
Antal rum 2 rum varav 1 sovrum + Kök
Boarea + Biarea 57 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning allmänt Vardagsrummet är rymligt, har parkettgolv och en utgång till balkongen i sydvästläge. Sovrummet ligger bredvid badrummet och har morgonsol. Alla rummen nås från den ljusa nyrenoverade hallen.
Kök Köket är ljust och har 2 stora fönster med blick ut i det gröna samt kvällssol. Det finns gott om plats för ett stort köksbord. Köket har för närvarande gasspis.
Badrum Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2003-2005 och har morgonsol.
Tvättrum Det finns tvättstuga, mangel- och torkrum i huset.
 
LÄGENHET
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 3, hiss finns ej
Ekonomi
Begärt pris: 1 895 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 574 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 0.2537%
Andel av årsavgift: 0,25367 %
Driftskostnad 1 350 kr/år
Driftskostnad, varav
Försäkring: 900 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt Elstigar byttes i samband med stambytet. Fibernät blev indraget 2017 men utnyttjandet betalas separat. Lägenheten har egen matkällare och vanlig källare. I huset finns även hobbyrum och cykelrum. Parkeringsplats finns att hyra. Föreningen har en trevlig grillplats och lekplats mellan husen och i anslutning till fastigheten finns fina grönområden. Det finns också en föreningslokal och en gästlägenhet att hyra i huset.
 
BYGGNAD
Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1959
Energideklaration
Utfärdad den 9 juni 2008
Energiprestanda: 173 kWh/m² (Atemp) och år
 
FÖRENING
Namn Brf Stockholmshus 17
Information Föreningen har en mycket god ekonomi och sköter väl om sina fastigheter. Vicevärden har sitt kontor i huset. Se föreningens hemsida: www.stockholmshusnr17.se