Fabrikörvägen 10D - Nacka Strand

Elegant 2:a i Brf No 4 Nacka strand - Acceptpris

Lägenheten ligger i huset No.4 som är ett fristående hus med ett unikt utsiktsläge, generösa glaspartier och härliga utemiljöer och första parkett till Stockholms inlopp. Elegant av Oscar Properties producerad lägenhet med det lilla extra i gemensamma utrymmen; övernattningslägenheter, bio, mekrum, kylrum och garage

 
INTERIÖR
Antal rum 2 rum varav 1 sovrum + Kök
Boarea + Biarea 45 kvm +  kvm
Rumsbeskrivning allmänt VÄRME
Vattenburen golvvärme i samtliga rum, elburen komfortvärme i badrum.

VÄGGAR
Väggar och tak kommer målas i vit kulör.

FÖNSTER
Ny installerat fönsterpartier i aluminium i mörk kulör på in och utsida. Fönsterpartier från golv till tak.

GOLV
Ljusa, parkettgolv i ljuspigmenterad ekplank på trälamell. Trösklar i trä som behandlas likadant som golven vilket ger en exclusiv look.

SOCKLAR OCH FODER
Låga golvsocklar i slätt utförande målas lika vägg.

INNERDÖRRAR
Släta dörrar i trä, målas på fabrik i vit kulör. Skjutdörr inbyggd i vägg till sovrum. Vitmålade foder som går hela vägen upp till tak.

GARDEROBER
Garderober har släta lackade luckor i ljusgrå kulör och infälld beslagning och push-open funktion förgarderober.
Kök Lägenhet har unikt framtaget snickerikök med lackade luckor i grå kulör med grepplist. Bänkskivor i ljus natursten, med underlimmad ho i rostfritt stål. Stor kökskåpa i rostfritt stål med avhägningstång, rymliga högskåp, invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade i fanerad ek. Blandare från Dornbracht. Vitvaror från Siemens: Helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. Varmluftsugn och induktionshäll från Siemens.
Badrum Elburen komfortgolvvärme, dold rördragning, golv i mörk granitkeramik, synliga väggar i natursten, stor infälld spegel med ram i krom, specialritad öppen förvaring i vitpigmenterad ek, draperier i ljusgrå kulör döljer tvättpelare och förvaring, vägghängda WC-stol med dold cistern från Duravit modell ”darling new”, tvättställ från Duravit modell ”2nd floor” med tillhörande tvättpelarfot, duschplats med glasvägg i klarglas, tvättställs- och duschblandare i kromat utförande från Dornbracht.
Tvättrum Tvättställ från Duravit modell ”2nd floor” med tillhörande
tvättpelarfot.
 
LÄGENHET
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 6 av 8
Ekonomi
Begärt pris: 2 997 000 kr Acceptpris
Avgift: 3 314 kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 0.74%
Tillträde Mars 2018
Allmänt Lägenheten ligger i det fristående huset No.4 med ett unikt utsiktsläge, generösa glaspartier och härliga utemiljöer. Ombyggnationen är genomförd av Oscar properties och känslan av finess och exklusivitet återspeglar No.4. Fönsterpartierna som nästintill går från golv till tak och smälter samman upplevelsen mellan ute och inne miljön. Tack vare husets höga läge finns en fantastisk utsikt, från No.4 ser du ut över Djurgården som ligger nära på andra sidan fjärden. Österut syns Fjäderholmarna (5 minuter bort sjövägen) och i bakgrunden Lidingö. Västerut ser man Stockholms inlopp med Södermalm och Gamla Stan som fond. Just då inser man exakt hur nära innerstan man befinner sig och enbart några hundra meter från huset avgår färjan till Nybroplan som tar ca 20 min. Ny tunnelbana byggs till Nacka centrum och med bil tar det 10 min till slussen.

Elegant och funktionellt
Köket är utformat som en vacker möbel: genuin och samtidigt elegant. Kökssnickerierna är specialtillverkade och lackade i en ljusgrå kulör och bänkskivan tillverkad av ljus kalksten. Det här köket ger en känsla av att laga mat i sommarhuset med havet som granne – med skillnaden att staden ligger precis runt hörnet.

No.4 har två separata gästlägenheter som underlättar möjligheten för familj och vänner att hälsa på. No.4 har dessutom ett eget biorum för de tillfällen man vill samlas framför en film i större sällskap. I huset finns också ett mekrum för allt sådant som kan vara skönt att göra utanför hemmet. No.4 har också tillgång till ett för området gemensamt garage som man når via husets egna hissar. Vi har också utrustat No.4 med ett leveransrum med kylskåp så du slipper att planera din dag kring när exempelvis matvarorna levereras hem. Små detaljer som gör en stor skillnad i det dagliga livet.
 
BYGGNAD
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Vattenburen golvvärme
Energideklaration
Krävs ej för denna byggnadstyp
Byggnadssätt
Fönster: Nya fönster aluminium
 
FÖRENING
Namn brf nummer 4
 
VÄGBESKRIVNING
Ta SL-båt till Nacka Strand från centrum, eller direktbuss till/från Slussen